C-2000 lézeres tisztítógép

OPTILAS C-2000 LÉZERES TISZTÍTÓGÉP

Folyamatos lézerteljesítmény, hatékony felülettisztítás.

Az OPTIlas C-2000 lézeres tisztítógép nem csak szerves szennyeződések, hanem szervetlen anyagok, például rozsda, fémrészecskék, por stb. letisztítására is képes.

Olyan felületek tisztítására alkalmazható, melyekről a lézersugár magas hőmérsékletével elégethető a felületi bevonat, pl. olajszennyeződések,
ragasztó, festék, vagy rozsda réteg távolítható így el.

Termékleírás

Szerves és szervetlen szennyeződések, mint például rozsda, fémrészecskék, por, stb. letisztítására alkalmas. A lézersugár magas hőmérsékletével felületi bevonatok égethetők el, így többek között eltávolíthatók a készülékkel olajszennyeződések, illetve ragasztó, festék vagy rozsda rétegek. A folyamatos lézer teljesítmény hatékonyabb felülettisztítást eredményez.

A lézer hőhatás területe kicsi, ezért a munkadarab általános deformációja is alacsonyabb, mely nagyban javítja a hegesztés esztétikusságát. A készülék nem igényel napi szintű karbantartást. Az újonnan kifejlesztett, forgatható tisztítófej kényelmesen fogható; érintőkijelzővel van felszerelve, melyen egyszerűen szabályozhatók a szükséges paraméterek. Különféle lézernyaláb formák állíthatók be a többféle tisztítási feladat megoldása érdekében.

Műszaki adatok

Műszaki adatokOPTIlas C-2000
Cikkszám720L-LC2000MAX
Lézer hullámhossz1080 (±5) nm
Pulzálási frekvencia50 -20000 Hz
Max. teljesítmény2000 W
Teljesítmény szabályzás10-100 %
Optikai kábel hossz10 m
Optikai kábel min. hajlíthatósági Ø300 mm
Energia fogyasztás<7800 W
Lézer minőségi osztály4
Munka hőmérséklet+10 °C – +40 °C
Tárolási hőmérséklet-10 °C – +60 °C
Relatív páratartalom≤70 °C

Kérdése merült fel?

Gépeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdéseivel, illetve észrevételeivel forduljon hozzánk bizalommal!